- ខ្ទិសដូង 1 ប្រអប់ 1000 មីលីលីត្រ។
- គ្រឿងការី ៣ ស្លាបព្រា
- ភ្លៅមាន់ 10 ប្រហែលដុំ
- ខ្ទឹមបារំាង ៤ ដុំ
- ដំឡូងបារំាង ៤ ផ្លែ
- សណ្តែកដី ១ កូនចាន
- ស្ករត្នោត
- ទឹកត្រី
- អំពិលទំ
- ប៉េងបោះ
- ប្រេងឆា (សំរាប់ឆាគ្រឿងការី) 2-3 ស្លាបព្រា
- គ្រឿងការី ៣ ស្លាបព្រា
- ភ្លៅមាន់ 10 ប្រហែលដុំ
- ខ្ទឹមបារំាង ៤ ដុំ
- ដំឡូងបារំាង ៤ ផ្លែ
- សណ្តែកដី ១ កូនចាន
- ស្ករត្នោត
- ទឹកត្រី
- អំពិលទំ
- ប៉េងបោះ
- ប្រេងឆា (សំរាប់ឆាគ្រឿងការី) 2-3 ស្លាបព្រា
1 ឆាគ្រឿងការីឲ្យឡើងហើយយើងដាក់ខ្ទិះដូងចូលគូរវាឲ្យឡើងម្ដងទៀត ដាក់សាច់មាន់ចូល ហើយបានដាក់ ដំឡូងបារំាង ខ្ទឹមបារំាង ប៉េងបោះ ចូលបានតាមដោយ សណ្ដែកដី ស្ករត្កោត ទឹកត្រី អំពិលទំ រស់ជាតិទៅតាមអ្នកចូលចិត្ត ស្ងោប្រហែល ១៥ ទៅ ២០ នាទី ជាកាស្រាច់។