គ្រឿងផ្សំមាន
1 មឹកស្រស់ ៣ ក្បាល
2 ពងមាន់ ២ ក្រាប់
3 បង្កងស្រស់ ៣ ក្បាល ( ត្រូវបកសំបកហើយឆូតខ្នងវា)
4 ត្រីសេម៉ុន ២ ដុំ
5 មី ១០០ក្រាម រី ១ កញ្ចប់
6 ទឹកស្អាត ២ កា
7 រំដេង ៣ ចំនិត
8 គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ គល់
9 ស្លឹកក្រូច ២ ស្លឹក
10 ប្រហិត ៥ គ្រាប់
11 ម្ទេស អាចម៍ឆ្មា ៦ គ្រាប់
12 ក្រូចឆ្មា ១ ផ្លែ
13 ជីវ៉ានស៊ុយ
វិធីចំម្អិន ស្ងោទឹករួចដាក់ រំដេង ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូច ដល់ពេលទឹកពុះដាក់បង្ក មឹកស្រស់ ត្រីសេម៉ុន ប្រហិតរចាំដល់ពុះ យើងដាក់មីចូលនិងគ្រឿងរបស់វាហើយដាក់ម្ទេស ពង ហើយបិតភ្លើង ដាក់ក្រូចឆ្មា រោយជីវ៉ាន់ស៊ុយ ។